CAT intervisie

Beste CAT-therapeut,

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om als CAT-therapeut level 3 en level 5 intervisie uit te voeren. Hieronder een aantal instructies. Daaronder eerst een aanmeld formulier voor de intervisiegroep en daaronder weer een invulformulier voor intervisies die hebben plaatsgevonden.
Heb je nog geen intervisiegroepje? Volg dan onderstaande stappen op:

1. Lees het intervisie readme bestand
2. Neem contact op met CAT-therapeuten in de buurt (gebruik het kaartje of gebruik Deze lijst hiervoor)
3. Maak een intervisiegroepje of treed toe tot een bestaand intervisiegroepje
4. Voer de intervisie uit

Heb je nog vragen over de intervisie? Misschien worden sommige vragen al beantwoord in H11 van het CAT-regelement (onder aan deze pagina te vinden of in de FAQ). Gebruik voor contact bij voorkeur het vragen formulier onder aan deze pagina.

 

Intervisiegroep aanmeldformulier

Geef hieronder aan met welke therapeuten je in een intervisiegroep zit. Dit hoeft maar éénmalig per therapeut aangegeven te worden (één therapeut kan voor de gehele groep iedereen in één keer aanmelden). Alle deelnemers ontvangen vervolgens een bevestigings-email met een intervisiegroep nummer. Dit nummer dien je later te gebruiken.

Intervisiegroep aanmeldformulier

Naar waarheid ingevuld

Intervisie verslagformulier

Vul onderstaand formulier in nadat een intervisie is uitgevoerd. Eén therapeut kan voor alle deelnemers de intervisie indienen. Zorg er voor dat je het intervisiegroep nummer en de namen van alle deelnemende therapeuten bij de hand hebt. De therapeuten die intervisie hebben uitgevoerd dienen samen in een intervisiegroep te zitten. Je kunt een intervisiegroep aanmelden in het formulier hierboven genaamd Intervisiegroep aanmeldformulier.

Intervisie verslagformulier

Naar waarheid ingevuld

Vragen over de intervisie?

In onderstaand formulier kun je je vragen kwijt over de intervisie.

Vraag over intervisie