Nu ook level 3 bij de Friesland!
Het CAT-complementair bestuur is er dit jaar op gewezen dat CAT-level 3 therapeuten niet onder de dekking vielen bij de Friesland Zorgverzekeraar. Dit in tegenstelling tot de CAT-level 5 therapeuten. Het CAT-complementair bestuur heeft de Friesland Zorgverzekeraar hierop aangesproken en aangetoond dat ook de CAT-level 3 therapeuten recht hebben op dekking van de Friesland Zorgverzekeraar. De Friesland Zorgverzekeraar heeft op 21 mei aangegeven in een brief aan CAT dat vanaf heden de de behandelingen van CAT-level 3 therapeuten onder de dekking vallen bij de Friesland Zorgverzekeraar. Het CAT bedankt de Friesland Zorgverzekeraar voor het erkennen van de CAT-level 3 therapeuten en voor het adequaat beantwoorden van de vragen van CAT.

Wat betekent dit in de praktijk?
Als je level 3 CAT-Therapeut bent dan vallen je behandelingen onder de dekking bij de Friesland zorgverzekeraar. Kijk op het overzicht op de website van CAT, voor de behandelvormen die onder de dekking vallen bij deze zorgverzekeraar. De behandelingen van CAT-level 5 therapeuten vielen al onder de dekking bij de Friesland Zorgverzekeraar.

CAT is jouw beroeps- en belangenorganisatie
CAT komt op voor de belangen van de CAT-therapeuten! Dat hoort bij de activiteiten van jouw beroepsorganisatie. Heb jij bepaalde ideeën of iets dat je graag geregeld zou zien bij CAT? Deel het met ons via de e-mail of tijdens het CAT-spreekuur en CAT zal al het mogelijke doen om jouw belangen te behartigen.

Met complementaire groet,
Het CAT.